• Nyheder

  • Traditionen på Wedelslund udebliver i år!

   Traditionen på Wedelslund udebliver i år!

  • En for alle, alle for én

   En for alle, alle for én

   Der hersker en del forvirring omkring, hvem der egentlig risikerer at have noget i klemme i spørgsmålet om veterankøretøjernes originalitet. Læs mere »
  • Fra håndsving til selvsving

   Fra håndsving til selvsving

   På trods af udsigt til flere positive tiltag for veteranbevægelsen hen mod foråret, så er man på de sociale medier nærmest gået i selvsving over udmeldinger fra den statslige Motorstyrelse.  Motorhistorisk Samråd skal her give dig et konkret og … Læs mere »
  • Referat for MhS Årsmødet den 23. november 2019

   Referat for MhS Årsmødet den 23. november 2019

   Referat fra årsmødet åbn og klik på link. Læs mere »
  • En nytårshilsen fra din paraplyorganisation

   En nytårshilsen fra din paraplyorganisation

       Godt Nytår – og tak for opbakningen Efter et på alle måder vel overstået årsmøde i november er det mig en stor glæde at ønske alle læsere et rigtig Godt Nytår – med stor tak for det … Læs mere »
  • Misledende oplysninger om veterankøretøjer i bedste sendetid

   Misledende oplysninger om veterankøretøjer i bedste sendetid

   Mange veterankøretøjsejere blev noget fortørnede over den misledende vinkling og de manglende oplysninger i et indslag fra TV2 nyheder en søndag aften midt i oktober. Læs mere »
  • Information om ildslukkere – “annonce”

   Information om ildslukkere – “annonce”

   Mange møder et krav fra forsikringsselskab, om ildslukker i deres Veteranbil og Classic Cars Her er et lille overblik over, hvordan du tjekker dine ildslukkere og forskellen på pulverslukkeren og 112 BRANDSLUKKER. Læs mere »
  • Møde om fælles nordiske udfordringer

   Møde om fælles nordiske udfordringer

   Som en del af det internationale arbejde Motorhistorisk Samråd deltager i, afholdes en gang om året Nordisk møde. Den seneste måned har vi afleveret tre høringssvar der alle har indflydelse på hvordan de historiske køretøjer vil blive håndteret i … Læs mere »
  • Motorhistorisk Samråd er på det nærmeste blevet bestormet med henvendelser om urimeligheden i denne razzia, og vi har derfor straks iværksat en dialog med Motorstyrelsen, og bedt dem om en tilbagemelding på en lang række argumenter der alle taler … Læs mere »
  • Sandheden om eftertragtede nummerplader

   Sandheden om eftertragtede nummerplader

   Det sker regelmæssigt, når vi modtager bestillinger på erklæringer vedrørende historiske plader, at bestilleren giver udtryk for et ønske om 1, 2 eller 3 cifrede numre. Læs mere »
  • Har din toldkvittering et liv i skyen?

   Har din toldkvittering et liv i skyen?

   Har du importeret en ældre bil eller motorcykel, så kan din kvittering for betalt told og moms, være et meget væsentligt dokument. Toldstyrelsen kan være behjælpelig med at finde din kvittering, hvis den er blevet borte. Læs mere »
  • Nyt fra MHS: Sådan får vi flere farver på nummerpladerne

   Nyt fra MHS: Sådan får vi flere farver på nummerpladerne

   En pæn del af sekretariatets hverdag er at skabe og udvikle kontakten til vores folkevalgte politikere på Christiansborg. Vi har stort fokus på at disse politikere altid kender til vores medlemmers ønske om bedre vilkår for de historiske køretøjer. Læs mere »
  • Motorhistorisk samråd: Minister gav forklaring på EU-regler

   Motorhistorisk samråd: Minister gav forklaring på EU-regler

   Minister gav forklaring på EU-regler Motorhistorisk Samråd havde tidligere på året bedt om foretræde for Transport, Bygnings, og Boligminister Ole Birk Olesen, med baggrund i harmoniseringen af periodesynsreglerne i EU, og det deraf afledte direktiv for køretøjssikkerhedspakken. Med i … Læs mere »
  • Kommunen har givet grønt lys til Classic Race Aarhus

   Kommunen har givet grønt lys til Classic Race Aarhus

   Mandag har Aarhus Kommune givet Classic Race Aarhus betingelserne for, hvordan 2018-udgaven af løbet skal foregå. Dette kommer, efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet først på året underkendte kommunens dokumentationsarbejde med tilladelsen til Classic Race Aarhus. Læs mere »
  • Verdens største Nimbus-træf på Wedelslund den 5.juni

   Verdens største Nimbus-træf på Wedelslund den 5.juni

   Verdens største Nimbus-træf på Wedelslund I år er det netop 100 år siden den første Nimbus så dagens lys – og det skal da fejres! Derfor lægges der op til, at Træf- og Køretøjsdagen på Wedelslund Gods den 5. … Læs mere »
  • Aars Stumpemarked lørdag den 21. april 2018

   Aars Stumpemarked lørdag den 21. april 2018

   Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia i marts måned er nu overstået med særdeles stor succes, og nu gælder det så Aars Stumpemarked på en forhåbentlig dejlig forårsdag den 21. april. Alle stande er solgt, og bliver fyldt op med … Læs mere »
  • Motor Nostalgi på Østervold i Randers

   Motor Nostalgi på Østervold i Randers

   Efter en lang mørk vinter længes vi alle efter det dejlige danske forår, så vi for fuld udblæsning igen kan lufte vore køretøjer medens vi er så heldige stadig at være til på denne herlige planet, hvilket jo ikke … Læs mere »
  • Classic Race Aarhus gennemføres den 25.-27. maj

   Classic Race Aarhus gennemføres den 25.-27. maj

   Det har været fremme i medierne, at vores løb er aflyst, men lad mig slå fast med syvtømmersøm, at Classic Race Aarhus bliver gennemført den 25.-27. maj,” siger direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth Læs mere »
  • Nyt fra MHS – Nyhedsbrev til medlemsklubber

   Nyt fra MHS – Nyhedsbrev til medlemsklubber

   Nyhedsbrev til medlemsklubber og trykte medier – Februar 2018 (udsendes til abonnenterne 1. februar 2018) Første registrering eller senere Siden man fra 1996 har kunnet få historiske nummerplader til sit veterankøretøj, har formuleringen i Registreringsbekendtgørelsen været: ”En historisk nummerplade er en … Læs mere »
  • Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia

   Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia

   BilMesse & Brugtmarked i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia afholdes igen i weekenden den 24. og 25. marts 2018, hvor det dejlige danske forår atter banker på, og vi kan komme ud og lufte vore køretøjer efter … Læs mere »