• Nyheder

  • Classic Race Aarhus gennemføres den 25.-27. maj

   Classic Race Aarhus gennemføres den 25.-27. maj

   Det har været fremme i medierne, at vores løb er aflyst, men lad mig slå fast med syvtømmersøm, at Classic Race Aarhus bliver gennemført den 25.-27. maj,” siger direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth Læs mere »
  • Nyt fra MHS – Nyhedsbrev til medlemsklubber

   Nyt fra MHS – Nyhedsbrev til medlemsklubber

   Nyhedsbrev til medlemsklubber og trykte medier – Februar 2018 (udsendes til abonnenterne 1. februar 2018) Første registrering eller senere Siden man fra 1996 har kunnet få historiske nummerplader til sit veterankøretøj, har formuleringen i Registreringsbekendtgørelsen været: ”En historisk nummerplade er en … Læs mere »
  • Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia

   Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia

   BilMesse & Brugtmarked i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia afholdes igen i weekenden den 24. og 25. marts 2018, hvor det dejlige danske forår atter banker på, og vi kan komme ud og lufte vore køretøjer efter … Læs mere »
  • Nu åbnes der for tilmeldingen til Classic Race Aarhus

   Nu åbnes der for tilmeldingen til Classic Race Aarhus

   Selv om der er næsten fem måneder til, at løbet afvikles, er det en god idé allerede nu at komme til tasterne, hvis man vil være med i årets Classic Race Aarhus, som finder sted den 25.-27. maj. Fra … Læs mere »
  • OBS: Vintage Nyt bladet for december er forsinket

   OBS: Vintage Nyt bladet for december er forsinket

   Vores distributør oplyser, at de grundet kapacitetsproblemer desværre er nødt til at rykke Vintage Nyt fra omdeling den 8. december. De vil i stedet blive omdelt primært tirsdag og onsdag den 12 +13. december og restdelen vil komme ud … Læs mere »
  • DVMC tilbyder: Få billetter til DTC på Jyllandsringen d. 1. oktober 2017

   DVMC tilbyder: Få billetter til DTC på Jyllandsringen d. 1. oktober 2017

   Yokohama DM Finalen på FDM Jyllandsringen den 30 september til 1. oktober 2017 er afslutningen på en lang DTC-sæson med supporterklasser. Klubben har fra MadBullRacing – Kim Lund, fået adgang til søndags PIT-biletter, til følgende favorable priser. Læs mere »
  • Er du til gamle lastbiler og busser er årets træf i Gjern lige sagen

   Er du til gamle lastbiler og busser er årets træf i Gjern lige sagen

   Interessen for klassiske køretøjer er i disse år større end nogensinde. Interessen drejer sig ikke kun om selve køretøjet, men også dets historie og hele kulturen omkring disse. En speciel gren af de klassiske køretøjer er landevejens slidere – … Læs mere »
  • VIDEO: Rømø Motor Festival 2017

   VIDEO: Rømø Motor Festival 2017

   Rømø Motor Festival løber af stablen d. 8.-10. september 2017. Inger & Henriette har været en tur forbi folkene bag Rømø Motor Festival for at høre hvordan forventningerne ser ud for dette års arrangement. Læs mere »
  • Traditioner og nyheder til Fars Dag på Wedelslund

   Traditioner og nyheder til Fars Dag på Wedelslund

   Man kan allerede nu glæde sig til både spændende nyheder og traditioner den 5. juni på Wedelslund Gods, og den måske aller- vigtigste tradition på Træf- og Køretøjsdagen den 5. juni er at alle deltagere og gæster skal have … Læs mere »
  • En hel weekend med historisk race

   En hel weekend med historisk race

   Danish Masters Racing Festival er årets første historiske motorsportsweekend Den danske sæson for historisk motorsport på såvel to som fire hjul bliver for alvor skudt i gang i den første weekend af maj. Her afvikles den tredje udgave af … Læs mere »
  • VIDEO: Læborg Autohandel

   VIDEO: Læborg Autohandel

   I Vejen ligger Læborg Autohandel, og her har indehaver Søren Sørensen skabt et rent slaraffenland for fans af veteran- og klassiske biler......og emaljeskilte!!! Og hans næsten kæreste eje er en kæmpe kolos af et køretøj. Læs mere »
  • VIDEO: Autogalleriet Herning

   VIDEO: Autogalleriet Herning

   Autogalleriet Herning er en forening, hvor medlemmerne har deres veteran- og klassiske biler holdende i en kæmpe fælles "garage". Men der er også offentlig adgang til at se bilerne hver weekend. Bilerne repræsenterer næsten 100 års bilhistorie, og er … Læs mere »
  • VIDEO: En mand & hans passion: Sten Laursen & Fiat Abarth

   VIDEO: En mand & hans passion: Sten Laursen & Fiat Abarth

   Mød Sten Laursen, der begyndte at køre racerløb da han var 65 år og nu runder han 74 år. Han kører i forskellige udgaver af Fiat Abarth og en enkelt NSU, har vundet stribevis af pokaler. Og trods dårlige … Læs mere »
  • Bremen Classic Motorshow markerer starten på sæsonen

   Bremen Classic Motorshow markerer starten på sæsonen

   For at finde den længe eftersøgte reservedel, beundre sjældenheder og unikke modeller, møde ligesindede mennesker eller købe den "nye" vintage eller moderne klassiker til den næste udflugt - derfor kom 45.577 besøgende søndag d. 5. februar til Bremen Classic … Læs mere »
  • VIDEO: Ny autohandel i Den Gamle by i Aarhus

   VIDEO: Ny autohandel i Den Gamle by i Aarhus

   Til august åbner Den Gamle By en autohandel anno 1927. Følg med her, og se hvor langt de er kommet med byggeriet, og hør hvilke biler som bliver en fast del af udstillingen. Læs mere »
  • VIDEO: CAD Oldtimer veteranbil værkstedsmuseum i Allingåbro

   VIDEO: CAD Oldtimer veteranbil værkstedsmuseum i Allingåbro

   CAD Oldtimer Veteranbil Værkstedsmuseum i Allingåbro på Djursland er bestemt et besøg værd. Her restaureres veterankøretøjer, og her kan man fordybe sig i bilmagasiner og tidsskrifter helt tilbage fra 20'erne, samt fantastiske samlinger af alt, der vedrører veterankøretøjer. Læs mere »
  • VIDEO: Campen Auktioner Specialbilauktion 13. november 2016

   VIDEO: Campen Auktioner Specialbilauktion 13. november 2016

   Søndag den 13. november afholdt Campen Auktioner i Randers en stor specialauktion med spændende og sjældne biler, knallerter og motorcykler. Læs mere »
  • Julebanko 2016 – Tak for en hyggelig aften

   Julebanko 2016 – Tak for en hyggelig aften

   Traditionen tro holdt DVMC sit årlige Julebanko i Borgernes Hus i Veng. Tak for en hyggelig aften til alle fremmødte. Læs mere »
  • Nyhedsbrev fra Motorhistorisk Samråd

   Nyhedsbrev fra Motorhistorisk Samråd

   Farvel til to af MhS’ grundlæggere ved årsmødet Motorhistorisk Samråd afholdt sit årsmøde lørdag, den 19. november i Middelfart. Ialt var 95 delegerede fra 62 klubber mødt frem. Der udover var der 6 bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. To øvrige bestyrelsesmedlemmer … Læs mere »
  • Motor Nostalgi på Østervold i Randers 2017

   Motor Nostalgi på Østervold i Randers 2017

   Kør til det smukke Østervold i Randers Centrum, hvor vi iflg. aftale med Randers Cityforening har fået hele det flotte lukkede areal til vores rådighed denne dejlige forårs-lørdag. Læs mere »